Uhvaćeni mladići koji su napali voditelja i zaštitara Podrooma?

Policija provodi kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba koje se sumnjiči da su u nedjelju u ranim jutarnjim satima najprije sudjelovali u tučnjavi u noćnom klubu Podroom, a sat vremena kasnije na Bilom brigu premlatili su Dejana Markovića, voditelja i suvlasnika istog kluba, izvijestio je jedan lokalni list.

Međutim, iz policije ne žele potvrditi niti demantirati ovu vijest kao ni navode u kojima se iznosi da su napadači P.B. i I.M. sami zatražili liječničku pomoć te su zadržani u Općoj bolnici Zadar gdje ih je policija navodno i pronašla.

– Izvidi su tajni i ne dajemo informacije na dnevnoj bazi. Kriminalističko istraživanje je opsežno i traje još od nedjelje. Detalje ne smijemo iznositi, no javnost će o svemu biti pravodobno obaviještena, rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan i dodao da je s nekim sudionicima napada obavljen razgovor, dok će s drugima tek biti.

Podsjetimo, žrtva brutalnog napada, Dejan Marković zbog višestrukih je ozljeda po cijelom tijelu zadržan na odjelu Neurologije, dok je napadnuti zaštitar prošao s lakšim ozljedama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...