Vjerovali ili ne: U prometnoj ozlijeđena 15-godišnjakinja vozila je auto svojega muža!

Mlada, možda premlada vozačica, stara samo 15 godina, na božićno jutro sletjela je s ceste Bruška-Benkovac, zabila se u suhozid te pri tom zaradila teške, ali srećom ne po život opasne posljedice. Ono što vrijedi za nju, vrijedi i za njene putnike (18-godišnji mladić i 17-godišnja djevojka) koji su u prometnoj prošli tek s lakšim ozljedama.

Uz lom potkoljenice, 15-godišnjakinja je smještena na zadarsku traumatologiju gdje je jedan regionalni list saznao više informacija o cijelom slučaju, a informacije su, kako vam i sam naslov govori, za ne povjerovati.

Naša petnaestogodišnja “Šumaherka” je udana, a Volkswagen Vento kojim je upravljala (razumljivo, bez vozačke dozvole) automobil je njenog supruga!

Osim toga, maloljetna Vukšićanka sa svojim suprugom (o kojemu se nije dalo više doznati, a niti o razlozima njihove udaje) živi u Medviđi i to, čini se, bez ikoga tko bi na njih pazio. To potvrđuju ne samo okolnosti ove prometne nesreće, već i informacija kako maloljetnu vozačicu (a i udavaču) nitko od starijih osoba nije posjetio.

Kakav će epilog ova priča dobiti, nije poznato, ali drago nam je da se djevojka nakon nesreće ne nalazi u životnoj opasnosti te da će se živa i zdrava vratiti svojemu mužiću, ali, nadamo se, ne upravljajući automobilom dok za to ne stekne potrebne godine i kvalifikacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...