Zdenko Mičić, najizgledniji kandidat za novog direktora TZ Grada Zadra?

Zdenko Mičić, čovjek kojega je trenutni prvi čovjek Turističke zajednice Grada Zadra Zvonko Šupe svojevremeno nazvao “jednim od najkvalitetnijih turističkih djelatnika u Zadarskoj županiji”, vjerojatno je najizgledniji kandidat za mjesto direktora TZ-a Grada Zadra.

Počeo sam raditi u turizmu s 14 godina i to noseći “kufere” u hotelu na Boriku, kazao je Mičić za jedan lokalni list prvom polovicom ove godine.

To je bio samo skromni početak njegove impresivne karijere u turizmu koja traje već preko 30 godina. Bio je Mičić i zamjenik direktora hotelskog poduzeća “Borik” i direktor “Zatona”, državni tajnik za turizam, direktor KK Zadar, a posljednji veliki uspjeh imao je kao direktor Vir Turizma, agencije koja je postavila otok Vir na svjetsku kartu turističkih destinacija.

Upravo iz Vir Turizma nije htio otići u četvrtom mjesecu ove godine kada su prvi puta počeli ozbiljni navodi o odlasku Šupe s mjesta direktora TZ-a Grada Zadra, ali situacija se promijenila u lipnju, te se već tada dalo naslutiti kako Mičić nije iz Vira otišao da bi postao dio crne statistike trajno nezaposlenih.

Radi ovih kvalifikacija, Zdenko Mičić sigurno je jedan od najizglednijih kandidata za mjesto novog direktora Turističke zajednice Grada Zadra, a to da je više-manje izvjesno kako će se na spomenutu poziciju kandidirati potvrdio nam je putem telefona.

Još postoje neki interni razgovori koje moram obaviti, ali da, istina je da postoji velika šansa kako ću se javiti na natječaj za tu poziciju, kazao nam je Mičić.

Ipak, valja napomenuti kako natječaj traje još punih mjesec dana, a ovako bitna pozicija u gradu koji je jedna od zvučnijih turističkih destinacija u Republici Hrvatskoj sigurno će privući još mnogo zanimljivih kandidata što sigurno neće olakšati posao Turističkom vijeću Turističke zajednice grada Zadra koje kandidata mora odabrati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...