26. sjednica Općinskog vijeća u Kalima: osnivanje t.d. Odvodnja Kali, strateški plan razvoja turizma, FLAG…

Uskoro, u četvrtak 14. prosinca, u Kalima će se održati vrlo važna sjednica Općinskog vijeća i to već na samom početku 2016. godine. Od 17 sati raspravljat će se o devet točaka dnevnog reda koje, čini se, zvuče svaka bitnijom od one prethodne.

Raspravljat će se tako o prijedlogu Odluke o Izmjenama i dopunama Odluke o odvodnji otpadnih voda na području Općine, a u skladu s time ide i sljedeća točka – prijedlog Odluke o osnivanju trgovačkog društva “Odvodnja Kali d.o.o.” koje bi se bavilo odvodnjom i pročišćivanjem otpadnih voda na području Općine.

Osim o otpadnim vodama, na sjednici će se raspravljati i o komunalnom otpadu, odnosno o načinu njegova prikupljanja te prikupljanja korisnog i glomaznog otpada.

Jedna od točaka dnevnog reda je i Prijedlog odluke o suosnivanju Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG), ali i Prijedlog Strateškog plana razvoja turizma Općine Kali 2015.-2020. godine koji je izrađen te će biti prikazan putem CD-a.

O ostalim točkama dnevnog reda i drugim informacijama možete se informirati na web stranici Općine Kali.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...