“Anakin” objasnio zašto je napustio Hollywood nakon Ratova zvijezda

Hayden Christiansen, poznatiji kao Anakin Skywalker iliti Darth Vader iz popularne space fantasy sage Ratovi zvijezda, nije glumac kojega često viđamo u novim filmovima. Ova za brojne fanove poražavajuća činjenica ima svoje razloge koje je Hayden nedavno obznanio javnosti.

Naime, u razgovoru za Independent, Christiansen je otkrio da je upravo nakon Ratova zvijezda odlučio napustiti Hollywood, nastaniti se na farmi te glumiti samo u manjim filmskim ulogama, a sve zato što je osjećao opasnost od slave koju mu je donio Star Wars!

Osjećao sam da su mi Ratovi zvijezda stvorili puno prilika i karijeru, ali i kao da mi je sve dano na pladnju, izjavio je Christiansen objasnivši da je odluka o napuštanju Hollywooda ipak bila teška: Nešto mi je govorilo, ako će ovo biti štetno za moju karijeru, neka bude. Ako se vratim nakon svega, barem ću znati da sam to i zaradio. Nisam htio ići kroz život s osjećajem da koristim “besplatnu vožnju”, zaključio je.

Ipak, to ne znači da je za Haydena Christiansena stvar gotova. Postoje šuškanja da bi se u sljedećem filmu u serijalu Ratova zvijezda vratiti kako bi reprizirao ulogu Anakina Skywalkera, no zasada ta informacija ostaje na razini glasina i tračeva, a što je istina doznat ćemo 2017. godine kada stiže novi film u novoj Star Wars trilogiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...