Antičević Marinović Oreškoviću: ” Što bi rekao vaš poslodavac, izraelska židovska tvrtka, na osobu koja poriče antifašizam?”

Kako ćete hrvatskom narodu objasniti predlaganje ministra kulture koji poriče antifašizam i tvrdi da je antifašizam isprazna flosukula u Ustavu? Što bi rekao vaš poslodavac, izraelska židovska tvrtka, da mu predlažete takvog čovjeka?, bez dlake na jeziku obrušila se SDP-ova saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović na Tihomira Oreškovića nakon predstavljanja Vlade i programa.

Potencijalnu viziju ideoloških svjetonazora koji nas očekuju u mandatu nove vlade iščitala je i iz Oreškovićeve prezentacije, gdje joj je za oko zapeo jedan neobičan “detaljčić”:

– Zar niste mogli odoljeti simbolici ove piramide, prekinuta je piramida, kojoj fali samo oko, simbol masona. Zagovarate li vi neki novi svjetski poredak? Ja vas pitam koje su vrijednosti koje ćete vi zastupati? U jednom dijelu vaše vlade ćemo imati najcrnju ideologiju, rekla mu je Antičević Marinović i pobrala gromoglasan pljesak prisutnih, kojemu se uz osmijeh od uha do uha pridružio i Tomislav Karamarko. Je li pljesak prvog čovjeka HDZ-a bio sarkastičan ili nije, procijenite sami kad pogledate video zapis:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...