Iza Hajduka uspješan je vikend

Rezime jučerašnje akcije: Bibinje ima više novih članova Hajduka

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Tijekom jučerašnjeg dana primani su novi članovi NK Hajduka pod organizacijom “Budi član”. U zadarskoj županiji organizaciju su jučer podržali Bibinje, Sukošan, Debeljak, Biograd na Moru, Pakoštane i Crno. Stari i novi članovi cijeli su dan zajedno pjevali za Hajduka.

Iako je svim navijačima cilj isti, prisutno je bilo i međusobno natjecanje u broju novih članova. Kao što smo i najavili, Bibinjci i Sukošanci brojili su svakog “svog” i “njihovog” navijača i izbrojali – Bibinje 125, Sukošan 90. Organizator iz Sukošana poručio je kako je zadovoljan dosadašnjim odazivom, ali da se očekuje još učlanjenja. Iz tog razloga od večeras će se moći ispuniti pristupnicu u svakom sukošanskom kafiću.

Da su Sukošanci fanatični navijači Hajduka, zna se odavno. U studenom 2015. godine pokrenut je stečajni postupak protiv Torcide Sukošan, neprofitne udruge navijača, no unatoč tome, njihova je ljubav prema klubu ostala jer, kako i sami kažu, kako Hajduk živi vječno, tako će i Torcida.

Iza Hajduka uspješan je vikend, a smatra se da je to tek dobar početak. I dalje se pozivaju svi oni kojima je stalo do opstanka kluba, a u pozitivan ishod teško je posumnjati pored ovako vjernih navijača.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar