Rezime jučerašnje akcije: Bibinje ima više novih članova Hajduka

Tijekom jučerašnjeg dana primani su novi članovi NK Hajduka pod organizacijom “Budi član”. U zadarskoj županiji organizaciju su jučer podržali Bibinje, Sukošan, Debeljak, Biograd na Moru, Pakoštane i Crno. Stari i novi članovi cijeli su dan zajedno pjevali za Hajduka.

Iako je svim navijačima cilj isti, prisutno je bilo i međusobno natjecanje u broju novih članova. Kao što smo i najavili, Bibinjci i Sukošanci brojili su svakog “svog” i “njihovog” navijača i izbrojali – Bibinje 125, Sukošan 90. Organizator iz Sukošana poručio je kako je zadovoljan dosadašnjim odazivom, ali da se očekuje još učlanjenja. Iz tog razloga od večeras će se moći ispuniti pristupnicu u svakom sukošanskom kafiću.

Da su Sukošanci fanatični navijači Hajduka, zna se odavno. U studenom 2015. godine pokrenut je stečajni postupak protiv Torcide Sukošan, neprofitne udruge navijača, no unatoč tome, njihova je ljubav prema klubu ostala jer, kako i sami kažu, kako Hajduk živi vječno, tako će i Torcida.

Iza Hajduka uspješan je vikend, a smatra se da je to tek dobar početak. I dalje se pozivaju svi oni kojima je stalo do opstanka kluba, a u pozitivan ishod teško je posumnjati pored ovako vjernih navijača.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...