Do licence turističkog vodiča za dvije županije za 10.000 kuna

Danas su započele prijave za seminar turističkog vodiča i voditelja poslovnice pri zadarskom Sveučilištu, a potrajat će do 13. siječnja 2016. godine.

Prijavu možete izvršiti u vremenu 9 do 12 sati te od 13 do 15 sati u zgradi DHM-a, kao i putem pošte na adresu: Sveučilište u Zadru, R. Boškovića 5/I (s naznakom: prijava za seminar za turističke vodiče/ voditelje poslovnice).

Što se seminara za turističe vodiče tiče, moguće je polagati za dvije županije – Zadarsku i Ličko – senjsku, a uz prijavu je potrebno priložiti presliku domovnice i  diplome ili svjedodžbe o završnom ispitu – SSS IV. stupnja, dok ćete originalnu dokumentaciju dati na uvid. ). Za voditelja poslovnice uz navedenu dokumentaciju potrebno je dostaviti i potvrdu o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika te poznavanju još jednog.

Cijena seminara za turističke vodiče iznosi 7.000 kn i plaća se u tri rate (veljača, lipanj, rujan). No, ako kandidati prijave obje županije, cijena je 10.000 kn. Seminari će se održati ako se prijavi dovoljno pristupnika.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail: [email protected] ili tel. 023 200 620.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...