Enio Meštrović: “Hrvati su sami sebi najveći četnici!”

Tekst naslovljen “Hrvatska ulica Hrvatskog dražavnog Sabora” autora Enia Meštrovića, a u kojem se, britko kao i uvijek, osvrće na situaciju u državi donosimo ovdje:

Mili Bože lipo li vas je bilo ne čuti, kad ono, za Božić, dobili smo ispod bora isti poklon ka i sve ove godine, teoriju evolucije! Neki od nas, da se ne skuži kako je dilaju dalje, pospremili su je u ropotarnicu povijesti dok drugi bez imalo srama, taj isti poklon premotavaju u sjajni papir, šeraju dalje svojim najmilijima zajedno sa najiskrenijim željama za zdravlje i sriću. A ispod bora je toliko darova da se dan danas, misec dana poslije Božića, još uvik otvaraju, teorija do teorije: Hrvatski državni Sabor, proustaška banda, Ministarstvo zdravstva, klerofašisti, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Registar izdajnika, kriminalna i špijunska Vlada, krađa državnog izbornog povjerenstva, blagoslov i egzorcizam ministarstava, Katotalibani…

Kako bi ovaj narod ima volje za živiti u ovoj depresiji ako ga ne upozoravaš na stalnu pratnju neprijatelja tik iza leđa? Kad nema lijeka za ovako tešku bolest triba ljudima probuditi imunitet, gađajući centar žarišta svake upale, glavu, riskirajući pritom ishode sa neželjenim posljedicama. Duh omalovažavanja, sa neugodnim zadahom, sidi nam na ramenima, drži se za uši i puše u vrat.

Razbolili ste ovaj narod šireći taj darovni virus iz dana u dan. I onda se čudite da nam dica biže ća. Prihvaćanjem takvih inicijativa i etiketiranja za primarne hrvatske državne reforme samoinicijativno se učlanjujemo u najnoviju staru hrvatsku stranku zajedništva i prosperiteta HKUHG (Hrvatski kurac u hrvatskoj guzici). Ostavite se gluposti!!! Dajte počnite misliti za ovaj jadni narod koji vas plaća! Shvatite da smo mi Hrvati, u ovih 25 godina, sami sebi najveći četnici.

A mili Orešković se vratija pun ljubavi nazad u domovinu, ka Domeniko iz Malog mista, samo što ga je za razliku od Galilea, dočeka gotov ingleški Kondut, ali pun do vrha.

P.S. Virujen u Boga ali sve više razumin i Darwina. Ipak bi mu replicira da je falija redoslijed, očitije je da smo se poslije Božje kreacije izvitoperili u majmune.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...