Falkensteiner hoteli nagrađeni prestižnom nagradom!

Hrvatski hoteli oduševili su goste iz cijelog svijeta. Prestižnu nagradu HolidayCheck Award 2016 dobila su čak četiri hotela iz grupacije Falkensteiner Hotels & Residences od ukupno sedam hrvatskih hotela koji su nagrađeni. Da bi ovu nagradu osvojili bilo je potrebno ispuniti četiri stroga kriterija: prikupiti najmanje 50 recenzija za pojedini hotel tijekom 2015. godine, ocjena hotela nije smjela biti ispod 5,0 (od maksimalnih 6,0), postotak daljnje preporuke morao je biti viši od 90%, a hoteli nisu smjeli imati niti jedno prekršeno pravilo HolidayCheck kodeksa.

U cijeloj Hrvatskoj takvih je hotela samo sedam, a čak četiri od njih dolaze iz grupacije Falkensteiner Hotels & Residences. Najviše ocjene pri tome je imao Falkensteiner Hotel Adriana**** s 99%-tnom preporukom, hotel koji razvija zanimljiv koncept „samo za odrasle“, zatim Falkensteiner Hotel & Spa Iadera***** s visokim postotkom preporuke od čak 97%, slijedi Falkensteiner Club Funimation Borik**** s visokom ocjenom od 5.4, te Family hotel Diadora**** sa 94% preporuka.

Hotel & Spa Iadera***** osvojila je i niz drugih nagrada, među kojima su Tripadvisor Travellers Choice 2016, nagrada portala gdje se nalazi među dvadeset najboljih hotela Hrvatske. Na međunarodnoj razini, osvojila je i TUI Holly Award 2016 kao jedan od TOP 100 hotela worldwide iz TUI-eve ponude. Napomenimo, samo su tri hrvatska hotela ušla u TUI-evih TOP 100, a TUI je najveći tour-operater u Njemačkoj, jednom od naših najznačajnijih tržišta.

Ne manje važna je i nagrada koju je hotel Iadera primio od Top managementa Falkensteiner grupacije – Falkensteiner Excellence Award 2015.

Ove nagrade šećer su na kraju uspješne sezone i velik ponos svih zaposlenika zaslužnih za ovakva priznanja, ali i lijepa motivacija cijelom timu Falkensteiner hotela za nadolazeću sezonu za koju su pripreme u punom jeku. Obzirom da sve recenzije i ocjene na portalima HolidayCheck, TripAdvosor i TUI dolaze od gostiju koji su tijekom 2015. godine boravili u tim hotelima, nagrade su iskren pokazatelj kvalitete usluge koju ovi hoteli pružaju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...