Izašla konačna lista za POS stanove

Nakon privremene, svjetlo dana ugledala je i ona konačna lista reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) na lokaciji Crvene kuće u Zadru.

Po završetku roka za žalbe koji je tekao 8 dana od objave prvih rezultata 15. siječnja te nakon obrade pristiglih žalbi, lista izgleda ovako.

Podsjetimo, prema prvotnim anketama, interes za POS stanove iskazalo je 96 obitelji, stoga su iz Grada bili iznenađeni interesom jer je u konačnici bilo potrebno više vremena za razmatranje neočekivano velikog broja pristiglih prijava, njih ukupno 215.

12 zahtjeva je odbijeno jer podnositelji nisu udovoljavali uvjetima – predali su nepotpunu dokumentaciju, nemaju prebivalište na području Zadra ili nisu u radnom odnosu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...