Luka Modrić uz Ronalda i Ramosa odlazi iz Zidaneovog Reala!

Dolaskom Zinedinea Zidanea na klupu madridskog Reala počet će nova era kraljevskog kluba koja će početi ‘pročišćavanjem’ svlačionice, a ako su natpisi španjolskog medija istiniti ono bi moglo biti zaista spektakularno

Zidane je Real od Rafaela Beniteza preuzeo u nezahvalnom (najčešće je tako…) trenutku. Naslov prvaka čini se iznimno dalek, a nema savjetnika koji Zidanea nije upozorio da se pazi festivala nabujalnih taština koji vlada Realovom svlačionicom. Kao da on toga nije svjestan.

Jasno je da svaki trener donosi svoje nove zamisli i prema njima kreira igrački kadar, a poznati agent Francois Gallardo za španjolski Fichajes, prenosi goal.com, tvrdi kako bi nakon kraja sezone Real mogao ostati na rubu prepoznatljivosti.

Kaže da je predsjednik Perez spreman za velike promjene koje će na nogometni izlog odvesti i ponajveće klupske zvijezde Cristiana Ronalda, Sergia Ramosa i Luku Modrića. Na izlazu vidi i Alvara Arbelou i Lucasa Vasqueza, te još četvoricu neimenovanih igrača.

Ramos bi prema njegovom mišljenju trebao otići u klub koji preuzme Pep Guardiola, ali uopće nema sumnje da će svi spomenuti pronaći nove poslodavce ukoliko ih Zidane nakon ljeta više neće trebati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...