Netflix od danas dostupan i u Hrvatskoj, i to je apsolutno senzacionalna vijest

Popularni američki servis za streamanje video sadržaja i iznajmljivanje filmova i televizijskih serija Netflix upravo je objavio da je dostupan u više od 190 zemalja, među kojima je i Hrvatska.

Prvi mjesec besplatan

Na službenom webu Netflixa Hrvatska još nije na popisu, no magazin Bugpiše kako su se uvjerili da usluga funkcionira. Nakon registracije, novi korisnici dobivaju i prvih mjesec dana besplatnog korištenja.

Cijene mjesečne pretplate variraju od modela, počevši s 7.99 eura za gledanje sadržaja na jednom uređaju u SD rezoluciji, preko 9.99 eura za gledanje na 2 uređaja istovremeno u HD rezoluciji, te 11.99 eura za najviše 4 uređaja uz HD i Ultra HD rezoluciju.

Hrvatska na popisu

Među državama koje se nalaze na popisu u kojima je Netflix sada dostupan se nalazi velika većina europskih zemalja i svjetskih zemalja. Na popisu se, od većih država, nije našla najmnogoljudnija svjetska zemlja Kina. Restrikcije američke vlade znače da na popisu zemalja u kojima je ovaj servis dostupan nisu ni Sirija, Sjeverna Koreja i Krim.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...