Opasnost za pješake: Iz palače Cedulin strši pola metra dugačka šipka

Početak rekonstrukcijskih radova na palači Cedulin svečano je obilježen sredinom lipnja 2015. godine, a više od pola godine nakon velikog događaja spomenik kulture postao je potencijalna opasnost za mnogobrojne prolaznike.

Naime, izvođači radova su, čini se, zaboravili da se palača nalazi u ulici kojom svakodnevno pješači velik broj ljudi pa im je tako “promaknula” i pola metra dugačka šipka sa skela koja strši na visini od niti dva metra.

– Zamislite samo da sam deset centimetara viši ili da nosim dijete na ramenima, ne želim niti pomišljati kakvo se sve zlo može dogoditi, kazao nam je naš zabrinut čitatelj dodavši kako se nada da će opasnost što prije biti uklonjena.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...