Ovih 9 znakova pokazuje da vas vaš muškarac neće prestati voljeti

Je li zaista nemoguća misija pronaći muškarca koji će vas bezuvjetno voljeti i ostati s vama do kraja?

Rekli bismo da nije uopće. Ipak, na prvu loptu se ponekad ne čini da je baš taj  muškarac pored vas onaj koji vas zaista iskreno voli. Kako to prepoznati?

Postoje znakovi na koje treba  obratiti pozornost, a koji će, tvrdi Ashley Paige s portala Popsugar, otkriti da je riječ o muškarcu koji vas neće prestati voljeti.

Evo koji su…

Kuha kad ste umorni

Ako ste vi glavna u kuhinji, malo predaha od te aktivnosti može dobro doći. Posebice ako niste prava zaljubljenica u kuhanje. Ako vaš muškarac tada uskače i preuzima kuhanje kako biste se vi odmorili, to je jedan od jasnih pokazatelja da vas voli, tvrdi Paaige.

Može vas razmaziti

U užurbanoj svakodnevnici lako je previdjeti trud vašeg muškarca koji vam pokušava udovoljiti. Na više načina. Zagrlit će vas dok gledate film, neće izostaviti poljubac kada dođete s posla, izmasirat će vam vrat i leđa kada kažete da ste umorne. Lako bi se mogle naviknuti na ovo, zar ne? Muškarac koji vas zaista želi razmaziti zasigurno vas i iskreno voli.

Sve želi s vama

Mi smo pobornici toga da osoba u vezi mora imati svoju dozu slobode kako ne bi došlo do zasićenja veze, ali ako vaš muškarac pokazuje želju da vas “uvrsti” u svoje aktivnosti i s vama želi provesti većinu dana..Jasno vam je….

Seks mu nije najvažnija stvar na svijetu

S vama želi puno više od toga. Puno više! Planira putovanja s vama, želi vas odvesti na degustaciju novog piva u omiljenoj pivnici…

Važne odluke donosi nakon konzultacija s vama

Nije to znak da je neodlučan ili nesposoban sam odlučiti, ali ako pokazuje želju da neku važnu odluku u svom životu donese nakon konzultacija s vama, to je pokazatelj da s vama zaista planira dugoročno i želi čuti i vaše mišljenje. Ipak, vaši životi sada su isprepleteni i trebali bi se stapati na istoj stazi…

Otkriva vam najdublje misli

Muškarci nisu baš skloni pokazivanju emocija kao žene, stoga, ako vam odluči otkriti neke tajne iz svog života, znajte da vas iskreno voli.

Ne ‘koketira’ s drugim ženama

Ne znači da će njegove oči uvijek biti uprte samo u vas, ali kod muškarca koji iskreno voli svoju izabranicu, neće biti otvorenog zavođenja. Ma koliko ona bila privlačna.

Priča o budućnosti

Muškarci su većinom za “od danas do sutra” bez nekih daljnjih planova za budućnost. Barem što se veza tiče. Ali ako vas uvrstava u svoja razmišljanja o budućnosti, na tronu ste.

Ponosi se vama

I to jasno pokazuje u svojoj okolini. Priča pohvalno o vama u svom društvu, rado ide s vama na razna događanja i “pokazuje vas” s ponosom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...