Ovo je 7 tipova osoba koje bi odmah trebali obrisati s Facebooka

Idu li vam neki ljudi više na živce kada vidite njihove objave na Facebooku nego što su vam zanimljivi? Vrijeme je da vam prestanu biti prijatelji. Ako ste na Facebooku ne znači da vam ama baš svi koje poznajete, čuli ste za njih ili su oni čuli za vas od nekih svojih prijatelja moraju ujedno biti i vaši prijatelji.

Ako na listi prijatelja imate neke od ovih ljudi, ne ustručavajte ih se obrisati s vašeg profila.

Politički komentatori

Svaki put kada se logirate na Facebook jedne te iste osobe komentiraju političku situaciju u našoj državi. Za svakoga imaju mišljenje i što je najgore to mišljenje moraju podijeliti s vama. A vas nimalo nije briga. Slobodno takve osobe obrišite s liste prijatelja.

Negativci

Svi mi imamo dane kada nismo baš raspoloženi, ali ona je baš uvijek negativna. Smeta joj kad pada kiša, kad je vani sunčano, kad je gužva u trgovini, kad nema nikoga u gradu, kad nema ništa na televizoru… Ne želite to čitati? Obrišite je.

Bivši/a

Ne trošite svoju energiju i vrijeme uhodeći bivšu djevojku, ili dečka. Prekinuli ste, oboje ste nastavili svojim životima, na opterećujte se što radi, s kim i gdje. Kako ne bi znali ništa o njemu/njoj maknite je/ga s liste prijatelja.

Savršena osoba

On je u svakom pogledu savršen. Oženjen je, ima dvoje djece, radi, odlično izgleda, kuha, ide u teretanu, obožava svoju suprugu, vodi djecu na kuglanje… Sve se u njegovom životu čini savršeno i krivo vam je što i vama nije tako. Ne opterećujte se. I sami znate da na društvenim mrežama objavljujete ono što želite da drugi vide. Ne uspoređujte se s drugima.

Tražitelj pozornosti

“Danas je bio najgori dan u mom životu, ne želim pričati o tome…” Muka vam je od ovakvih statusa. Ako ne želiš pričati o tome što si objavio na Facebooku?

Hvalisavac

Kada god otvorite Facebook te osobe se samo hvale što su danas učinile. Prvo su potrošile 1000 kalorija u teretani pa su djetetu napravile savršenu tortu za rođendan pa su dobile od savršenog muža savršeni poklon ispod božićne jelke… Koga je to briga?

Oni koji vas čine da se osjećate uistinu loše zbog sebe

Zbog društvenih mreža se ne bi trebali osjećati loše. One bi vas trebale zabavljati i nasmijavati. Ako vam bilo čija prisutnost među vašim prijateljima na Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži smeta, slobodno ih obrišite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...