Pametni krevet tvrtke Sleep Number za kvalitetniji san

Tvrtka Sleep Number je na CES-u predstavila svoj novi pametni krevet It bed, koji obećava visoku razinu udobnosti i kvalitetan san.

Kao i prethodni kreveti ove tvrtke, ovaj također sadrži Sleep IQ biometrijske senzore koji mjere otkucaje srca, disanje i pokrete za vrijeme ležanja te na taj način određuje optimalne uvjete za kvalitetan san. Udobnost se postiže pomoću tehnologije ActiveComfort, koja se sastoji od komora ispunjenih pjenom s obje strane kreveta.

Zahvaljujući podacima dobivenim iz Sleep IQ senzora, krevet je u stanju svakoga dana automatski prilagoditi uvjete individualnim potrebama svakog korisnika.

Također, ovaj krevet korisniku može pružiti i nešto naprednije preporuke za što kvalitetniji san. Sleep IQ API je u mogućnosti komunicirati s drugim servisima i aplikacijama te na taj način davati razne preporuke kao što je, na primjer, upozorenje o ranijem odlasku na počinak u slučaju ranojutarnjeg sastanka.

U budućnosti su planirane i određene softverske nadogradnje koje bi trebale donijeti neke nove mogućnosti, ali i unaprijediti stare. It bed će na tržištu biti dostupan tijekom ljeta u šest različitih veličina s početnom cijenom od oko 1000 američkih dolara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...