Prijavite se na 7. Sajam otočnih proizvoda u Tkonu

Sedmi sajam otočnih proizvoda održat će se u Tkonu na Mulu 5. i 6. ožujka za vrijeme manifestacije Škraping Tkon-otok Pašman. Cilj sajma je među ostalim i brendiranje proizvoda s oznakom Hrvatski otočni proizvod (HOP) kojega na području Općine Tkon nosi 15 proizvoda, od čega su dva nematerijalna dobra: manifestacija Škraping i Pučko crkveno pjevanje Pučkih pivača crkve sv. Tome Apostola.

Na Sajmu se očekuje nastup preko 40 izlagača s proizvodima oznake HOP koji će doći s gotovo svih jadranskih otoka, a posebni gosti bit će izlagači iz talijanske regije Molize, odnosno Moliški Hrvati sa svojim jedinstvenim, tradicionalnim proizvodima. Uz njih će nastupiti i moliška Udruga “Jedna Musika”, Udruga “Hrvatsko-talijanski Mozaik Rim” te Češko-Slovačka Udruga “Oko Jadrana”.

U sklopu Sajma će se organizirati i brojne druge manifestacije, dodjela diploma, predavanja, nastupi KUD-ova te brojna druga zabavna događanja za stanovnike Tkona i njihove goste.

Ako i vi želite biti dio 7. Sajma otočnih proizvoda u Tkonu, prijavnicu možete preuzeti na mrežnoj stranici Općine Tkon, a tamo ćete doznati i brojne druge vrijedne informacije.

Prijavnice se primaju na e-mail sajam-skraping@tkon.hr ili putem faxa na broj 023/285-541 zaključno s datumom 10. veljače ili do popunjenja maksimalnog broja sudionika na Sajmu – prijave su tako ograničene pa požurite!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...