U Kolanu osvanuli leci koji pitaju: “Di su pare?”

Ako svedemo sav tekst koji piše u lecima koji su osvanuli u Kolanu jučer na jednu jedinu u narodu popularnu rečenicu, ona bi glasila “Di su pare?”.

U dužoj verziji, leci optužuju Josipa Zubovića, načelnika Općine, Miljenka Badurinu, šefa DVD-a, i Josipa Prtorića, bivšeg šefa komunalnog društva, zajedno s nizom institucija poput Turističke zajednice i Udruge suhozid za nestanak pozamašne količine novca ili barem zbog netransparentnog trošenja iste, a da Općina još nije dobila ni obećani dječji vrtić ni kanalizacijsku infrastrukturu.

Namirisali ste oporbene taktike? I mi smo, pa smo telefonski kontaktirali vođu kolanske oporbe, Damira Čemeljića iz Hrvatske stranke prava Ante Starčević da nam prokomentira slučaj.

Nas su mnogi u Općini zaustavljali i pitali oko letaka, ali njih nije napisao HSP AS. Možemo zbog toga otići na poligraf, i ja kao predsjednik stranke u Kolanu i svi članovi stranke. Ipak, stojimo iza svake napisane riječi i mi se stvarno pitamo gdje su ti papiri od proračuna, gdje je ta kanalizacija, gdje su papiri od vatrogasne postrojbe. Pokušat ćemo kontaktirati Kristinu Božić, povjerenicu koju je postavila Vlada, da vidimo što je s tim papirima, kazao nam je Čemeljić.

U ostatku razgovora šef kolanske podružnice HSP-a AS upitao se tko će točno činiti listu HSS-a na nadolazećim izborima, izrazivši sumnju da će to biti isti “paraziti” kao i do sad, sa žaljenjem ustanovivši kako će to vjerojatno biti djeca onih koji su do sada bili na vlasti. Josip Zubović? Čemeljić tvrdi da su male šanse da će se dosadašnji načelnik opet kandidirati zbog razine do koje je situacija u Kolanu eskalirala.

Sporni letak sada vam na čitanje prenosimo u cijelosti.

Kolan letak

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...