U “The Voice-u” u ovoj sezoni sreću će okušati Zadranin Alen, Ižanka Ivana i Bibinjka Rea

Večerašnjim nastupom s pjesmom stare grupe Indexi “Da sam ja netko”, 41-godišnji Zadranin Alen Bulić osvojio je dva člana žirija ovogodišnje sezone “The Voice-a”, glazbenog showa na HRT-u. No, još je jedna Zadranka, točnije Ižanka – Ivana Sutlović svojim nastupom u večerašnjem showu izborila prolazak.

Alen Bulic, The Voice

Alenu su svoje povjerenje, točnije glas, tako dali Indira i Tony, no kako je sam Alen kazao – unaprijed je znao koga će odabrati za mentora. Ivani je, pak, povjerenje ukazala također Indira, pa će i ona baš kao i Alen nastaviti u njenom timu.

Ivana, The Voice

Podsjetimo, Alen Bulić je kao frontmen zadarske grupe “Zločesti reaktor” žario zadarskom glazbenom scenom, a posljednje priznanje njegovim vokalnim sposobnostima iskazali su mentori prošlogodišnjeg “X Factor Adria”. 37-godišnjoj Ižanki ovo je prvi nastup na nekom ovakvom showu, a za večerašnji nastup izvela je poznati hit “Thunderstruck” heavy-metal grupe AC DC.

Stipe Štrkalj

Treći ovogodišnji kandidat “The Voice-a” iz zadarskog kraja, Stipe Štrkalj iz Bibinja koji je izveo hit “Clocks” Chris Martina nije imao sreće da prođe u daljnje natjecanje.

Rea Matić, The Voice

Više sreće od njega, ali i vokalnog znanja i kontrole imala je Bibinjka Rea Matić koja je izvela Adelin hit “Turning tables”. Njoj se “okrenulo” čak troje mentora – Indira, Tony i Jacques. U daljnje natjecanje Rea nastavlja s odabranim mentorom – Jacquesom.

Njihove večerašnje nastupe možete pogledati ovdje

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...