Uključite se u volonterski klub udruge Cinaz

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ poziva sve zainteresirane građane i građanke da se uključe u novoosnovani volonterski klub Udruge.

Cilj osnivanja Volonterskog kluba Udruge CINAZ je promicanje volonterstva, aktivnog građanstva te aktivno sudjelovanje u radu Udruge i promicanje njenih vrijednosti.

Volonteri će imati priliku realizirati vlastite ideje kroz organizaciju i provedbu raznih aktivnosti za djecu i mlade u skladu s ciljevima i djelatnošću Udruge, usavršiti se u poljima osobnog interesa, steći nova znanja i vještine te vlastitim primjerom potaknuti i doprinijeti pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici.

Dobrodošli su volonteri raznih struka i interesa koji svoje znanje i iskustva žele prenijeti drugima. Osnivanjem volonterskog kluba udruga CINAZ želi profesionalizirati svoje dugogodišnje iskustvo u području organiziranja volontiranja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem prijavnice do 1.2.2016.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na e-mail [email protected] , osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) radnim danima od 9 – 15h ili na telefon 315-673.

Više informacija o Udruzi možete pronaći na: www.udrugacinaz.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...