Večeras počinje druga sezona showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”

Dok natjecatelji prve sezone showa osvajaju glazbene top liste, snimaju singlove, nastupaju i ostvaruju zanimljive glazbene suradnje, HRT od večeras počinje emitirati drugu sezonu “The Voicea –Najljepšeg glasa Hrvatske”.

Kroz dva kruga predizbora izabrano je 76 kandidata koji su pozvani na snimanje audicija, a u mentorskim stolcima i ove ih godine čekaju Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak.

The Voice žiri

Druga sezona “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” emitira se od 23. siječnja do 23. travnja, a donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja. Tijekom audicija četiri mentora izabrat će po 10 natjecatelja koje će u dvobojima spojiti u 5 parova koji će pjevati duet.

Već poznate emotivne trenutke odluke o tomu s kim će dalje nastaviti natjecanje, sljedeća sezona u dvobojima donosi još jedan emotivni moment i mogući preokret za natjecatelje.

Elena Stella

Mentori, naime, imaju pravo preuzeti po jednoga natjecatelja kojega drugi mentori u dvobojima ne odaberu za nastavak natjecanja.

U slučaju da za nekog natjecatelja koji ne nastavlja natjecanje interes pokaže više mentora – sam natjecatelj odlučit će u čijem će se timu boriti u nastavku. Tako će mentori u nastavak natjecanja krenuti s po šest najtecatelja – 5 koje su izabrali u dvobojima i jednim kojega će preuzeti od drugoga mentora.

Jure Brkljača

Novost je i sljedeća faza – nokaut! U nokaute mentori ulaze s po šest natjecatelja. Suprotstavljaju po dvoje natjecatelja koji izvode po jednu pjesmu. Mentori odlučuju čija je izvedba bila bolja i s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mentori mogu preuzeti samo po jednoga natjecatelja kojega su drugi mentori u nokautima nisu izabrali. Tako će u konačnici mentori u finalnu fazu showa – natjecanje uživo – ući s po četiri natjecatelja. U finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.

Prvu epizodu druge sezone gledajte večeras na Prvom programu HRT-a od 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...