Za ovim bjeguncima sa zadarskog područja policija i dalje traga

Četvero je bjegunaca sa šireg zadarskog područja koji su u 2016. još uvijek korak ispred policije.

Od njih četiri, čak je polovica osumnjičena za ratne zločine protiv civilnog pučanstva, a jednog se traži zbog ubojstva, dok je drugi osumnjičen za počinjenje djela prijevare u gospodarskom poslovanju te teške krađe.

Kosta Novaković (foto MUP)Kosta Novaković, rođen 1949. godine u Bjelini kod Benkovca, tražen je od strane Županijskog suda u Zadru i Šibeniku zbog počinjenja ratnog zločina protiv civilnog stanovništva. Govori hrvatski jezik.

 

 

Marko Micura (foto MUP)Marko Micura, rođen 1962. godine u Lišanama Tinjskim kod Benkovca, tražen je od strane Županijskog suda u Zadru zbog počinjenja ratnog zločina protiv civilnog stanovništva. Govori hrvatski jezik.

 

 

Miloš Maričić (foto MUP)Miloš Maričić, rođen 1977. godine u Gračacu, tražen je od stane Županijskog suda u Zagrebu, Splitu, Puli i Koprivnici te Općinskog suda u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sesvetama i Opatiji zbog počinjenih kaznenih djela prijevare u gospodarskom poslovanju te teške krađe. Govori hrvatski jezik, hrvatskog je državljanstva.

 

Dušan Cupać (foto MUP)Dušan Cupać, rođen 1988. godine u Zadru, tražen je od strane PU primorsko-goranske zbog ubojstva. Govori hrvatski jezik, hrvatskog je državljanstva.

 

 

Preporuka MUP-a je sljedeća: U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...