Zidane ima posebnu vezu s Lukom Modrićem

Zinedine Zidane pred novinarima je opet izrazio poštovanje prema Luki Modriću. Kako i ne bi: hrvatski reprezentativac najbolji je Realov igrač u Zidaneovom mandatu. Protiv Betisa je odigrao utakmicu koju kroničari, navijači i struka danima analiziraju.

Neki kažu – najbolja ikad viđena predstava u polju veznog reda. Zidane je, stoga, Modriću s pravom posvetio dio svog izlaganja pred susret s Espanyolom (nedjelja), piše Index.

Isto tako, novinari izjave francuskog velikana o Modriću plasiraju u zasebnim člancima. Luka je tražena roba. Da ima deset godina manje, danas bi bio najtraženiji igrač svijeta, tvrde Španjolci. I dodaju da je posve jasno da Modrić sa Zidaneom ima puno bolji odnos nego s “pokojnim” Rafom Benitezom. Francuz je zadovoljan što ima igrača kojem ne mora puno objašnjavati. Za razliku od hrvatskih izbornika, Modrić trenera u klubu – razumije.

– Modrić nam puno znači, njegove kvalitete su ogromne. Ne želim ga zasipati obvezama ni pričom, on zna što mora raditi i radi to jako dobro. Jedino što sugeriram je igra u obrani. Dvije, tri stvari volim kazati prije utakmice i to je to. Modrićeva forma impresionira. Isco je također jako dobar, ali fizički nije na toj razini Ipak napredujemo i to me veseli, kazao je Zidane.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...