Zidane posebnu pohalu uputio Luki Modriću

Nakon uvjerljivih pobjeda u prvim dvjema utakmicama na klupi Real Madrida Zinedine Zidane u nedjelju navečer je naletio na zid. ‘Kraljevski klub’ odigrao je tek 1:1 na gostovanju kod Betisa u 21. kolu Primere, pa im je Barcelona pobjegla na četiri boda razlike, s time da Katalonci imaju i utakmicu manje.

Betis nije zabio nijedan gol u prethodnih sedam ligaških susreta, a protiv Reala je Alvaro Cejudo mrežu zatresao već u sedmoj minuti. Realu je na kraju izjednačenje donio Karim Benzema u 71. minuti na asistenciju Jamesa Rodrigueza, a na kraju se još pokazalo da je francuski napadač kod postignutog gola bio u zaleđu.

“Možda naš start nije bio tako dobar. Znali smo da će prvih 10-15 minuta biti teško. S obzirom na našu igru zaslužili smo više, ali to je nogomet. Kada stvorite prilike morate ih iskoristiti, a nama je nedostajalo i malo sreće“, rekao je Realov trener Zinedine Zidane.

Real je slavio na tek jednom od pet posljednjih gostovanja u Primeri, što uključuje četiri gostovanja pod bivšim trenerom Rafom Benitezom.

Luka Modrić bio je jedan od najboljih Realovih pojedinaca protiv Betisa, a njegovu je igru kratko komentirao i Zidane:

“Bio je jako dobar i pomogao je našoj igri u napadu“.

“U drugom poluvremenu bili smo fizički bolji i bili smo na našem putu. Ovo je naš treći zajednički tjedan i nastavit ćemo raditi. Ponosan sam na ono što smo pokazali iako nam nedostaju dva boda“, zaključio je Zidane, piše portal Jutarnjeg lista.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...