Dino Vučetić i Klaudio Radović najbolji u Dalmaciji!

Strukovna škola Vice Vlatkovića bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja učenika u zanimanju automehaničar/automehatroničar na kojem su sudjelovali učenici iz Dubrovnika, Makarske, Splita, Šibenika i Zadra.

Natjecanje se sastojalo od teorijskog i praktičnog dijela. Teorijski dio predstavljao je pismeni ispit iz stručno-teorijskih znanja na kojem su učenici odgovarali na 21 pitanje dok je praktični dio natjecanja bio zadatak iz dijagnostike odnosno pronalaženje greške/kvara na vozilu Golf 5 kojim se vrednovalo znanje dijagnostike motornog vozila te brzina izvođenja.

Na kraju natjecanja prvo mjesto osvojio je učenik Dino Vučetić iz Strukovne škole Vice Vlatkovića Zadar s 98 bodova, drugo mjesto učenik Klaudio Radović također iz Strukovne škole Vice Vlatkovića s 94 boda dok je treće mjesto osvojio Ivan Mihael Bjelopera iz Obrtničko tehničke škole Dubrovnik s 81 bodom. Mentor zadarskih učenika je nastavnik Ante Frleta koji ih je pripremao za natjecanje u čemu mu je, u praktičnom djelu, pomagao i nastavnik Dubravko Jakšić.

Na Državno natjecanje, koje će u travnju biti održano u Zadru, plasirala su se dvojica prvoplasiranih učenika: Dino Vučetić i Klaudio Radović iz Strukovne škole Vice Vlatkovića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...