DPH Obrovac velikom bakljadom proslavio prvu godinu rada i Hajdukov 105. rođendan

Subota, 6. veljače u malom je Obrovcu bila veliki dan, hajdučki dan. Društvo prijatelja Hajduka Obrovac, prvo društvo prijatelja Hajduka u Zadarskoj županiji, proslavilo je svoj prvi rođendan, a ujedno i 105. rođendan voljenog kluba.

Cijeli grad bio je na nogama te se okupilo nekoliko stotina ljudi. Nekoliko desetaka automobila karuselom je označilo početak proslave te podiglo građane Obrovca na noge. Spektakularna rođendanska bakljada na Tvrđavi i rivi počela je u simboličnih 19:11 i praćena topovskim udarima, bljeskalicama i pjesmom “Sretan ti rođendan” osvijetlila je mali gradić i stvorila nezapamćenu sliku kakvu Obrovac još nije vidio.

Hajduk - transparenti

Nakon nagradne igre za članove, proslava je nastavljena na stadionu Jankuša do dugo u noć te je DPH Obrovac s nekoliko deseteka novih članova probio granicu od 200 učlanjenih u 2016. godini što je pokazatelj da krilatica “Obrovac cili za Hajduk živi” itekako ima smisla.

Članovi DPH Obrovca, građani te svi prijatelji i gosti učinili su da se za ovaj rođendan stvarno može reći – PRVI SE PAMTI.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...