Goran Šarin iz Preka je pomoćnik ministra prometa!

Odlične vijesti stižu s današnje sjednice Vlade – zadarski otoci dobili su svog predstavnika! Goran Šarin iz Preka imenovan je za pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture u resoru Uprave sigurnosti plovidbe.

Šarin je po struci inženjer pomorskog prometa. Svojedobno je obnašao funkciju direktora Turističke zajednice Općine Preko, a dugi niz godinabio je kapetan na brojnim domaćim i stranim brodarima. Na mjesto pomoćnika ministra dolazi s pozicije direktora Obale i parkova, komunalne tvrtke Općine Preko na čijem je čelu bio deset godina:

–  Počašćen sam što ću biti dio tima premijera Tima Oreškovića i to u resoru koji vodi ministar Oleg Butković, koji je na mene u dosadašnjim kontaktima ostavio vrlo dobar dojam. Imamo dosta slične poglede na izazove koji nas očekuju u našem resoru i vjerujem da možemo napraviti niz pozitivnih pomaka. Ovo shvaćam kao veliki izazov i radit ću s velikim motivom, a oni koji me poznaju, znaju da je moj osnovni postulat – red i pravednost. Zahvaljujem HDZ-u Zadarske županije i općinskom odboru Preko koji su podržali moj izbor. Vjerujem da ću opravdati povjerenje, rekao je Šarin koji se danas emotivno oprostio od svojih dosadašnjih suradnika u Općini Preko, piše portal Naši školji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...