HDZ-ov Josip Bilaver bez dlake na jeziku po SDP-ovcu Staziću: “Jedino o čemu znaju pričati jest o temama od prije 70 godina”

Saborski zastupnk HDZ-a, Josip Bilaver na svom je Facebook profilu oštro napao “SDP-ove povjesničare”, komentirajući tako slučaj Hasanbegović koji je opet podijelio Hrvatsku na lijeve i desne. Ovaj mladi saborski zastuopik oštro je napao Nenada Stazića, govoreći kako bi Hrvati živjeli u blagostanju da se SDP za vrijeme svog mandata brinuo o hrvatskim građanima kako se brine o kapi ministra Hasanbegovića.

– Da se SDP Hrvatske za vrijeme svog mandata brinuo o hrvatskim građanima kao o kapi ministra Hasanbegovića danas bi živjeli u blagostanju. I za vrijeme vladavine i dok su sada u oporbi, jedino o čemu znaju pričati jest o temama od prije 70 godina. Vrijeme je da zaplove malo kroz povijest pa dođu do 21. stoljeća, napisao je Bilaver na svom Facebook profilu.

Josip Bilaver, koji je inače rodom iz našeg Zadra, neslužbeno je uzdanik šefa stranke Tomislava Karamarka. Bilaver je nakon nedavnih izbora prvi put sjeo u saborske klupe, a u politiku je ušao dosta rano, sa 17 godina. Inače je diplomirani ekonomist, a dosada se u političkim vodama iskazao kao predsjednik Mladeži HDZ-a gdje dolazi na mjesto Martine Banić, nekada desne ruke bivše predsjednice HDZ-a, Jadranke Kosor.

Poznato je također da ovaj mladi HDZ-ovac nedavno oženio za svoju dugogodišnju djevojku Evu Pericu, asistenticu zastupnice u Europskom parlamentu, Dubravke Šuice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...