I ovog vikenda bogat sportski program na Višnjiku

ŠC Višnjik i ovaj vikend nudi bogat sportski program, a većina utakmica bit će odigrano u subotu 6. veljače. Već sutra ujutro u trajanju od 9 do 11 sati, odigrat će se interna liga polaznika škole košarke Zadar, svi susreti u pomoćnoj dvorani broj 4.

U subotu se odigravaju i županijska košarkaška kadetska liga i liga mlađih kadeta, a na rasporedu su tri utakmice. U pomoćnoj dvorani broj 4, s početkom u 9 sati i 30 minuta odigrat će se susret kadetske lige između KK Jazine Arbanasi i KK Zadar2. U pomoćnoj dvorani broj 3 dva su susreta lige mlađih kadeta, u 11 i 30 sastaju se KK Jazine Arbanasi i KK Sukošan, a u 13 sati i 30 minuta KK Zadar i KK Zara.

U subotu u popodnevnim satima na svoje će doći ljubitelji odbojke, jer su na rasporedu susreti 1.A odbojkaške lige za seniore i seniorke. Najprije će seniori OK Zadar odigrati utakmicu 14. kola u kojoj će ugostiti MOK Rijeka. Susret počinje u 16 sati. Nakon ove utakmice, s početkom u 18.00 sati, seniorke će također odigrati utakmicu 14. kola nacionalne odbojkaške lige u kojoj će biti domaćin MOK Kostrena. Oba susreta odigrat će se u pomoćnoj dvorani broj 4. U subotu, također u 18.00 sati, ali u dvorani broj 3, zakazan je termin za odigravanje utakmice županijske košarkaške lige za kadetkinje u kojoj se susreću ŽKK Zadar i ŽKK Vodice. Jedini susret koji se ovaj vikend igra u nedjelju, dogovoren je za 12.00 sati, u pomoćnoj dvorani broj 4, jest odbojkaška utakmica kadetkinja OK Zadar i OK Split.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...