MBS 3D terapija za kralježnicu od sada i u Zadru

MBS 3D terapijski program za kralježnicu od sada je dostupan i u Zadru u Plivačkom klubu “Jadera”, a pod stručnom palicom profesora kineziologije Marijana Čuline.

Schroth metoda – svjetski je priznata trodimenzionalna terapijska metoda konzervativne fizikalne terapije za osobe svih dobnih uzrasta, a ponajprije djece sa skoliozom, kifozom i lordozom. Kroz specifične vježbe i korektivne tehnike disanja, metoda nastoji ispraviti sve nepravilnosti kralježnice. Rezultat je smanjenje bolova, usporavanje ili zaustavljanje zakrivljenosti kralježnice i poboljšanje srčano-plućne funkcije, mobilnosti i posturalne stabilnosti. Stručni tim MBS Centra iz Zagreb već dugi niz godina uspješno provodi 3D terapijski program po Schroth metodi, a pokrenuli su i preventivno-zdravstveni projekt “Dječja kralježnica naša je odgovornost“ kako bi u javnosti podigli svijest o nužnosti pravovremenog dijagnosticiranja deformacija kralježnice kod djece.

Dijagnostiku kralježnice, pregled posture te vježbe za skoliozu, kifozu i lordozu kod djece školske dobi možete zatražiti od prof. Marijana Čuline, certificiranog MBS trenera. Rezervacije na tel. 098 976 3523
Pogledajte kako je tekla MBS edukacija pod vodstvom mr. sc. Martine Mavrin Jeličić, a više o terapiji možete pronaći na http://mbs.hr/mbs-schroth- metoda/.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...