Mjesta za Škraping više nema!

Mjesta za najveću međunarodnu trekking utrku u Hrvatskoj – Škraping 2016 više nema! Tisući i dvjesto dostupnih mjesta popunjeno je u roku potrebnom da stranac pravilno izgovori riječ Škraping, a upravo će takvih biti poprilično – 11 europskih država imat će svoje predstavnike ovoga ožujka u Tkonu, a među njima će biti Slovenci, Mađari, Talijani, Švicarci i brojni drugi.

Više nije moguće izvršiti prijavu i uplatu ni ne koji način te ćete, ako se niste prijavili, u Tkon 5. ožujka moći doći samo u svojstvu posjetitelja. Ako vam je radi toga žao, nitko vas neće spriječiti da 28. veljače, dakle ove nedjelje, pomognete u eko akciji čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana, što će obilježiti početak Škraping tjedna.

– Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije iz 16. stoljeća kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 50 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima, pišu organizatori.

Nedjelja nakon Škrapinga, 6. ožujka, rezervirana je za Škrapić – mali Škraping za djecu na kojemu će sudjelovati 200 malih natjecatelja u organizaciji tkonskog vrtića “Ćok”.

Generalni sponzor Škrapinga je Ilirija d.d. iz Biograda preko koje natjecatelji mogu ugovoriti Škraping paket s hotelskim smještajem, a više ćete informacija, ako ste natjecatelj, doznati na njihovoj web stranici. Smještaj će biti moguće rezervirati i kod privatnih iznajmljivača na ovoj mrežnoj stranici.

Proglašenje pobjednika Škrapinga održat će se 5. ožujka u 20 sati nakon čega u 22 sata kreće Škraping party uz Zaratino band i DJ Fideliusa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...