Nije samo Snickers: Iz prodaje se povlače i neki drugi Marsovi proizvodi!

Dodatnim inspekcijskim nadzorom Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja utvrdila je na tržištu Republike Hrvatske prisutnost dodatnih proizvoda kompanije Mars koji se opozivaju sa tržišta zbog moguće prisutnosti komadića plastike.

Nakon što je jučer stigla obavijest o povlačenju čokoladica Snickers s polica hrvatskih dućana, Ministarstvo poljoprivrede uputilo je dodatnu obavijest potrošačima.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda:

CELEBRATIONS praline 190 g

CELEBRATIONS praline 227 g

CELEBRATIONS jaje 246 g

CELEBRATIONS u kutiji 320 g

CELEBRATIONS uskršnji zeko 220 g

MILKY WAY MINIS 200 g

MARS MIXED MINIS 400 g

SNICKERS 50 g

SNICKERS MINIS 250 g

SNICKERS MINIATURES 130 g

Svih rokova trajanja između 19.6.2016. i 8.1.2017.

Dodatnim inspekcijskim nadzorom Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja utvrdila je na tržištu Republike Hrvatske prisutnost dodatnih proizvoda kompanije Mars koji se opozivaju sa tržišta zbog moguće prisutnosti komadića plastike. Distributer predmetnih proizvoda, tvrtka Müller Hrvatska, započeo je dobrovoljno povlačenje i opoziv gore navedenih proizvoda. Predmetni proizvodi prodaju se isključivo u Müller trgovinama u Hrvatskoj.

Podatke o opozivu koje je objavio distributer potrošači mogu vidjeti na web stranici: http://www.mueller.hr/fileadmin/mount/cr/pdf/2016/Mars_komunikacija.jpg te u svim trgovinama u kojima su se gore navedeni proizvodi prodavali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...