Očekivano; učenici Gimnazije Franje Petrića “rasturili” na natjecanju!

Gimnazija Jurja Barakovića bila je domaćin županijskog natjecanja iz matematike. Sudjelovao je ukupno 41 učenik od prvog do četvrtog razreda županijskih srednjih škola, a apsolutnu dominaciju pokazali su učenici Gimnazije Franje Petrića ili svima znanog MIOC-a.

U A kategoriji, od učenika prvih razreda prva tri mjesta pripala su učenicima Gimnazije Franje Petrića. Prvo mjesto osvojio je Marin Varivoda, druga je bila Marta Knežević, a treća Dora Šokota.

Od učenika drugih razreda prvo mjesto pripalo je Andriji Miočiću, Gimnazija F. Petrića, druga je bila Karla Miletić također iz Gimnazije F.Petrića, a treći Tomislav Klarica, i on je iz Gimnazije F. Petrića.

Od trećih razreda, prvo mjesto pripalo je Karlu Basiolu, Gimnazija F. Petrića, druga je bila Margarita Grašo, Gimnazija J. Barakovića, a treća Lara Zorić, Gimnazija F. Petrića.

Od maturanata prvo mjesto pripalo je Danielu Paleki, Gimnazija F. Petrića, drugi je bio Mihovil Stručić, Gimnazija F. Petrića, a treća Kristina Jurin, Gimnazija F. Petrića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...