Ostvario dječački san: Veliki Totti našem je Luki Modriću idol od ranog djetinjstva

U prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka Real Madrid je kao gost na Olimpicu svladao Romu 2-0 i tako si širom otvorio vrata četvrtfinala, a novu sjajnu partiju pružio je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Priča o tome kako su Luku Modrića označili ključnim igračem Perezova zvjezdanog stroja već je dovoljno stara da je sad valjda i svakom skeptiku jasno da se radi o vrhunskom igraču.

No, ono što je Hrvat kojeg naširoko smatraju ponajboljim veznjakom svijeta doživio u utorak doista predstavlja veliku osobnu vrijednost.

Naime, davne 1993., kad je legendarni dugogodišnji kapetan Rome Francesco Tottiupisao prve profesionalne minute u dresu rimske ‘vučice’, Luka je imao tek osam godina.

Ušavši polagano u svijet nogometa, Totti mu je u mnogo narednih godina kojima je vladao sredinom terena nogometne Europe, postao uzor i idol.

U uvodu ove sezone Luka je prvi put igrao protiv njega, a kao uspomenu je s utakmice kući ponio Tottijev dres, za kojeg je na Instagramu napisao kako mu je najvrijedniji kojeg je dobio u karijeri.

I tako, šest mjeseci kasnije, Luka je protiv svog idola zaigrao i u najelitnijem nogometnom natjecanju na svijetu.

Totti je, u svojoj 39. godini, izmoren i izmučen ozljedama, dobio samo šest minuta. No, za Luku, tih je šest minuta zasigurno bilo neprocjenjivo, a nakon utakmice Totti je i pozirao s našim reprezentativcem.

Naravno, Modrić se i tom fotografijom pohvalio na Instagramu, uz opis uz fotografiju: “Sa velikim Francescom Tottijem nakon sjajne jučeračnje pobjede. Idol…”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...