Posao dobio skuplji Krekić; Druge prijave proglašene nevažećima!

23 milijuna kuna koštat će Grad Zadar uređenje Kneževe palače nakon što je na novom natječaju “pobjedu” odnijela zajednička lista ponuđača predvođena zadarskom tvrtkom “Krekić Avangard”, specijaliziranom za zahodske školjke, pločice i slično. Uz njih u uređenju Kneževe palače sudjelovat će i tvrtke “Inero” te “VG 5” i to ne zato što su bili najpovoljniji, već zato što su jedini ispunili uvijete natječaja.

Naime, slovenska tvrtka “Kolektor Koling” koja je rekla da će posao obaviti za 19,2 milijuna kuna nije ispunila sve stavke troškovnika, a isti problem dogodio se i kod najskupljeg ponuđača, zagrebačkog “Ingrada” koji je tražio 26,3 milijuna kuna. Druga najpovoljnija ponuda bila je 22,4 milijuna kuna od “Teh gradnje”, no oni nisu dali valjano jamstvo.

Podsjećamo, do novoga natječaja ne bi ni došlo da nisu izbili problemi s “Ploterom”, prvotnim izvođačem radova čiji su radnici napustili gradilište.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...