Posjetite seminar u Pagu i saznajte kako ostvariti potpore za poljoprivredu

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode uz pomoć Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP), a u suradnji s konzorcijem AVALON Foundation, Nizozemska; ÖKL, Austrija i Ecologica, Hrvatska i Zadarske županije organizira zanimljivi seminar za sve koji se na otoku Pagu bave poljoprivredom – bilo ratarstvom, bilo stočarstvom.

Seminar će trajati “cijeli dan”, a bit će na temu mogućnosti koje se nude poljoprivrednicima za ostvarivanje potpora za poljoprivredne okolišne mjere u okviru programa Ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Početak seminara, koji će se održati 24. veljače, bit će u 10 sati, a trajat će do 16,30, a mjesto održavanja je Gradska vijećnica Grada Paga (Branimirova obala 1).

Potpore se dodjeljuju korisnicima koji provodeći poljoprivredne prakse korisne za prirodu i okoliš doprinose ublažavanju nepovoljnog učinka poljoprivrede na okoliš, te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu, kaže tekst najave uz kratko predstavljanje predavača: dr.sc. Darko Znaor i Sonja Karoglan Todorović, mag.ing.

Kako se prijaviti na seminar te sve dodatne informacije možete doznati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...