Proljeće na Zrmanji obilježit će cijeli niz uzbudljivih aktivnosti!

Nakon 10 uspješnih godina organizacije Hrvatske rafting regate, tvrtka Riva Rafting Centar ovogodišnju će regatu redizajnirati i strukturalno izmijeniti u višednevnu manifestaciju pod nazivom “PROLJEĆE NA ZRMANJI”.

Rafting, kajak, pješačke i traking staze, veslanje na dasci, vožnje brodom po Zrmanji, speleo objekti te biciklističke staze biti će ponuđene, po atraktivnim cijenama, ta tri dana svima, koji žele istražiti kršku ljepoticu Zrmanju.

Motiv ovakvih organizacijskih izmjena je ambicioznost organizatora da prijašnju jednodnevnu manifestaciju reorganizira u trodnevnu s obzirom na veliki potencijal bukovačko-velebitskog krša koji je proteklih godina iznjedrio i afirmirao turističke proizvode aktivnog, izletničkog i seoskog turizma. Cilj i dalje ostaje afirmacija ovog prostora koji je stasao u respektabilnog ponuđača doživljaja, kako na području Zadarske županije, tako i RH. Stoga je vrijeme da već nadaleko afirmiranoj i potvrđenoj aktivnosti, kao što je rafting, pridružimo one aktivnosti koje su na ovom prostoru uz njega stasale.

Tako će svi posjetitelji biti u prilici da u vrijeme navedene manifestacije upoznaju ostatak ponude kao što su prekrasne pješačke staze u kanjonama Krnjeze, Krupe i Zrmanje, te njihove prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti; nove, tek kartografirane biciklističke staze koje su dugo u Europi poznate kao idealne za kondicione treninge a praćene spektakularnom povijesnom ostavštinom; probati i okušati se u veslanju na dasci, novom rekreacijskom sportu čiji se korisnici eksponencijalno šire svugdje u svijetu; za one manje aktivne obići brodom donji kanjon rijeke koji je svijetu poznat kao Europski Grand Canyon, te fotoaparatom uhvatiti prekrasan krajobraz; obići najatraktivnije speleo objekte ovog prostora, Cerovačke špilje i Modrič špilju, te istražiti podzemlje i otkriti odakle je potekla ideja o speleoparku Crnopac, te zašto su upravo ove špilje temelj tog projekta; ili možda odraditi trodnevnu speleo školicu i ući u svijet speleologije, te dobiti opće obrazovne konture kao predispoziciju za upoznavanje i korištenje ovog prelijepog i u svijetu poznatog krša. Naravno, u ponudi su i neizostavni rafting i kajak ali i školice veslanja.

Osim ponude aktivnog odmora, te dane organizirati će se i karakteristične turnirske piknik aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, streličarenje, ljudski stolni nogomet na prostorima uz rijeku Zrmanju, a sve to po atraktivnim cijenama uz 50% popusta za sve zainteresirane!

Organizator je pripremio i tradicionalni gratis grah sa kobasom za sve izletnike koji će te dane boraviti u Zemlji Zrmanjinoj, a redovna ponuda bukovačkih delicija nastavlja se na seoskom gospodarstvu Mićanovi Dvori gdje u biranim jelima isključivo domaće kuhinje možete uživati u gastro ponudi.

Svi zainteresirani mogu se javiti na kontakte iz nastavka kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto budući je riječ o organizacijski zahtjevnoj manifestaciji koja se odvija na 100 kvadratnih kilometara.

Riva Rafting Centar d.o.o., Kruševo, Drage bb, 23 450 Obrovac
tel: 023 689920
[email protected]
http://www.riva-rafting-centar.hr/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...