Radionica za djecu povodom Dana zaljubljenih

Muzej antičkog stakla u Zadru poziva djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi od prvog do četvrtog razreda da dođu zajedno sa svojim roditeljima sudjelovati na radionici povodom Dana zaljubljenih – Valentinova.

Radionica je otvorenog tipa i prilagođena je djeci od 3 do 10 godina. Svi sudionici će moći uz stručno vodstvo pogledati demonstraciju puhanja perli i nakita, a zatim vidjeti kako je izgledalo antičko prstenje, narukvice i ogrlice. Potom slijedi kreativni dio u kojem će djeca izrađivati čestitke za Valentinovo te prigodne darove koje će moći pokloniti svojim mamama, bakama, tetama, sestrama ili simpatijama. Sav potreban materijal osigurava Muzej antičkog stakla, a na vama je jedino da dođete i uživate.

Radionica će se održati u subotu, 13. veljače 2016. godine od 10:30 do 12:30 sati u prostorima Muzeja antičkog stakla.

Cijena ulaznice je 10 kuna po djetetu, a prijave se primaju do petka 12. veljače 2016. godine do 14 sati na broj telefona: 099 270 5333 ili na e-mail adresu: info@mas-zadar.hr

Prilikom prijave potrebno je ostaviti ime, prezime i dob djeteta. Voditeljica radionice je kustosica pripravnica Mima Samodol.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...