S novim linijama, Zračna luka Zadar spremna je za obaranje rekorda!

Zračna luka Zadar spremno i optimistično dočekuje nadolazeću turističku sezonu! Njihov je ovogodišnji cilj premašiti magičnu brojku od 500 tisuća putnika i postaviti novi rekord, donosi Total Croatia News.

2015. godine, kroz zadarsku zračnu luku prošlo je 487 tisuća putnika, odnosno 1.7% manje nego u 2014. Manji broj letova i ScandJetova odluka da više neće letjeti u Zadar razlog su nešto lošijih rezultata. No, iako je letova bilo nešto manje, bili su popunjeniji.

Ove nas godine očekuje uvođenje brojnih novih zračnih linija pa se očekuje da odlični rezultati neće izostati. Osim Ryanair leta za Berlin, uskoro kreću i letovi 4 novih kompanija. Najveći broj linija otpada na finski We Travel, koji će spajati Zadar sa 7 gradova u Finskoj – Oulu, Vaasa, Kokkola, Kuopio, Jyvaskyla, Lappeenranta i Turku.

Lux Air će spojiti Zadar s Luxemburgom od svibnja do listopada, a tu su još i HOP!  te Travel Service koji će povezati Zadar i Varšavu sve do konca rujna.

Kako bi sezona prošla fenomenalno, pobrinut će se i 53 sezonskih radnika, koliko ih Zračna luka ove godine traži. Između ostalog, traži se 17 zemaljskih domaćica. 9 pomoćnih čistaćica i 125 pomoćnih konobara. Da bi ste dobili priliku zaposlenja, uvjet je srednja stručna sprema.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...