Sve ovo vas uskoro očekuje u Maraschino baru i Podroomu!

U Maraschino baru i Podroomu u skorije vrijeme hrpa, hrpa dobre zabave i ludoga provoda za mlado i staro, žensko i muško. Ako volite sve što vole mladi, pročitajte nadalje što vas sve očekuje u bliskoj budućnosti Maraschina i Podrooma.

MARASCHINO BAR

Petak 5.2. – Osjećajna i strastvena Live svirka Balasević Tribute Benda “NENORMALNI” iz Novog Sada. Ulaz slobodan.

Subota 6.2. – Veliki koncert drupe “SILENTE” i zagrijavanje za njihov samostalni koncert u Domu Sportova u Zagrebu. Cijena karte iznosi 50 kuna, a kupiti se može na šanku Maraschino bara.

Utorak 9.2. – Zadnji dan maškara uz najluđu svirku i “DIKTATORE”. Dobra zabava, glazba i nagrade za najbolje maskirane. Ulaz slobodan za sve maskirane!

Petak 12.2. – ROBERT MkC Hip-Hop, RnB, Mash up – Ulaz slobodan za sve.

Subota 13.2. – HARI RONČEVIĆ, Valentinovo, za sve zakljubljene i one koji to nisu. Cijena karata do dana koncerta je 60 kuna, a kupiti se mogu na šanku Maraschina.

PODROOM NIGHT CLUB

5.2. petak PINK PANTHER band Live
6.2. subota ts LEGOLAS Live
12.2. petak MIRKO BURA Bend Live
13.2. subota VALENTINOVO UZ VINE IVO Bend Live
19.2. petak KOCKA Bend Live
20.2. subota ts LEGOLAS Live
26.2. petak PINK PANTHER band LiVE
27.2. subota MIRAKUL Band Live
4.3. petak VELOKI KONCERT ŽELJKO BEBEK Live
5.3. subota KRIVI SMIJER bend Live


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...