Talijanski svodnik djevojkama posuđivao novac, pa tražio da dug “odrade” pružanjem seksualnih usluga!

Zadarska javnost još uvijek bruji o talijanskom lovcu koji je na zadarskom području zarađivao svodničenjem pet djevojki u dobi od 19 do 33 godina, a iz priopćenja DORH-a mogu se iščitati neki dosad nepoznati detalji ovog događaja.

Kako se navodi u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da je 65-godišnjak od 23. studenog 2015. do 23. siječnja 2016. u Zadru i okolici u cilju ostvarivanja dobiti i druge koristi stupio u kontakt s pet hrvatskih državljanki te s njima dogovarao da će im pronalaziti klijente kojima će one pružati seksualne usluge uz naplatu, a dio dobivenog iznosa će predavati njemu.

Ujedno, vjeruje se da je Talijan  posuđivao djevojkama novac, a zauzvrat je tražio da dug umjesto vraćanjem novca njemu “odrade” pružanjem seksualnih usluga. Nakon što je pronalazio zainteresirane muškarce, putem svog mobitela pozivao je ženske osobe i dogovarao međusobne susrete između njih i zainteresiranih klijenata te organizirao njihov dolazak do ugostiteljskog objekta, motela i apartmana.

Zbog svega navedenog, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podnijelo je 3. veljače 2016. sucu istrage Županijskog suda u Zadru prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prostitucije, a sudac istrage Županijskog suda u Zadru prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio osumnjičeniku istražni zatvor u trajanju od trideset dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...