U samo jedan dan zadružna pivovara Brlog prikupila 50% potrebnih sredstava!

Vaša Antena ih je prva “ubrala”, a za njom i drugi mediji pa je zadarski Brlog, prva ženska zadružna pivovara u Hrvatskoj, upravo stigla na polovicu zadanoga cilja – 50% prikupljenih sredstava, odnosno gotovo 4000 dolara primljenih donacija!

Brlog - 50%

Donacije će biti iskorištene za kupnju dva fermentora, boca, etiketi i gajbi – ukratko, svega onoga što Ani i Maji, vlasnicama Brloga, fali da povećaju intenzitet svojega maloga biznisa putem kojega žele prodavati sreću, oprostite, pivu.

Misija naše zadruge je doprinijeti razvoju pivske kulture u Dalmaciji. Želimo ponuditi našoj lokalnoj zajednici kvalitetan, autentičan i dostupan proizvod koji živi i van turističke sezone. Možda najvažnije, želimo pozitivnim primjerom potaknuti mlade ljude da žive, rade i uživaju u Zadru i Dalmaciji, kažu Ana i Maja koje u sklopu svoje trinaesteročlane ekipe proizvode, tvrde i naši čitatelji, stvarno vrhunsko pivo.

Ipak, kada ciljanih 8000 dolara putem Indiegogoa budu prikupljeni, to neće značiti kraj kampanje. Naime, iako je polovica nužnog minimalnog iznosa prikupljena u samo jedan dan, cijela “crowdfunding” kampanja potrajat će mjesec dana unutar kojih možete dati svoj prilog za ovaj hvalevrijedan cilj koji s vremenom može i rasti.

Bilo kako bilo, ako još niste, svoj prilog uvijek možete dati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...