U Zadru osvanula velebna konstrukcija preko divlje gradske rijeke: Stočni mostić!

Skrećemo Vam pažnju da je ovo samo prvi korak ka prometnom povezivanju sjevernog dijela Grada s onim južnim te je u planu dovesti cijelu infrastrukturu koja je potrebna da bi ovaj naš Stočni mostić bio u potpunoj funkciji. Zahvaljujemo Vam na podršci, na novootvorenoj Facebook stranici piše ekipa zafrkanata koja se odlučila našaliti na novu gradsku konstrukciju – novi most preko neobuzdane i divlje Vruljice.

Most, koji ćemo zvati “Stočni mostić”, prema prijedlogu autora nove Facebook stranice, veličine je okvirnih “metar puta metar”, a da netko ne izgubi život i utopi se u 2 centimetra duboke Vruljice, most je osiguran željeznom ogradom za koju je, kako izgleda, trebalo izdvojiti više novca nego za išta drugo u projektu Stočnog mostića.

Projekt izgleda dovoljno dobro isplanirano i izvedeno pa se za njegovu realizaciju zasluge mogu najvjerojatnije pripisati gradskim vlastima. Pitanje stoji – je li gradnja ove “velebne strukture” uistinu bila potrebna?

Da ne ispadne da je mostić tu bez veze, uz njega je izgrađen i prilazni put za naše sugrađane s invaliditetom, odnosno za mlade roditelje čija su djeca i dalje u dječjim kolicima. U isti je, evidentno je, uložen izniman trud.

Stočni mostić, prilazni put

I eto, za kraj, recite nam vi, možemo li naše gradske vlasti s ovakvim projektima uopće shvatiti ozbiljno?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...