Vrijedna donacija Falkensteiner Hotel & Spa Iadera i KSU Company OŠ Voštarnica Zadar!

Predstavnici Falkensteiner Resorta Punta Skala, g. Tine Brodnjak i g. Tomislav Jurković, posjetili su nedavno školu OŠ Voštarnica-Zadar, jedinu školu zadarske županije za djecu sa teškoćama u razvoju. Razlog ove posjete je bila dobrotvorna akcija koju je Falkensteiner Hotel & SPA Iadera upriličio za njih.

Naime, u sklopu svog novogodišnjeg programa Falkensteiner Hotel & Spa Iadera organizirao je mali božićni sajam koji je imao i dobrotvorni karakter. Svojim je gostima nudio kuhano vino, hrenovke i raznorazne domaće slatkiše, ali i koristio priliku da im predstavi ovu izuzetnu školu sa svojim naročitim učenicima. Tako su se na sajmu mogli vidjeti i ručno izrađeni suveniri od strane učenika OŠ Voštarnice-Zadar koji su oduševili goste hotela. Direktora KSU Company – vodeći dobavljač, integrator i serviser  uredskih i kućnih uređaja i opreme u Hrvatskoj – ovaj božićni sajam nadahnuo je da OŠ Voštarnici-Zadar donira jedan od svojih kopirnih i printerskih uređaja. Cjelokupni iznos sakupljen od strane Falkensteiner Hotel & SPA Iadera u sklopu ove inicijative, donirao se izravno OŠ Voštarnici-Zadar.

Osnovna Škola Voštarnica

Pri posjetu školi predstavnici hotela kao i predstavnici tvrtke KSU počašćeni su dramskom izvedbom „Nijemi film“ učenika OŠ Voštarnice-Zadar. Ova kreativna izvedba gostovala je u veljači 2016.g. i na natječaju „LiDraNo“ (literarno, novinarsko i dramsko-scensko stvaralaštvo učenika) u kojoj su se natjecale  redovne škole grada Zadra no upravo ova  škola za djecu sa teškoćama u razvoju uspjela je izboriti se u kategorijama dramsko-scenski izraz (skupni nastup) među jedine tri škole koje idu dalje na županijsku razinu natječaja. Predstava je predstavnike Falkensteiner Resorta Punta Skala i sve prisutne oduševila. Zahvaljujemo ravnateljici škole Ireni Dukić i njenim učiteljskim timom na gostoprimstvu, zahvaljujemo KSU Company na donaciji, čestitamo učenicima OŠ Voštarnice-Zadar na ovoj izvedbi i veselimo se budućim susretima i suradnji.

Osnovna Škola Voštarnica poruka

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...