Alexa.com potvrđuje

Antena Zadar na 58. mjestu, Zadarski.hr na 485., a eZadar na 879. mjestu po čitanosti u Hrvatskoj!

Agencija ZARAPIX / Pixabay
Tamni način

Multimedijalna platforma Antena Zadar, prema statističkom izvještaju najrelevantnijeg pokazatelja, te omiljenog alata za oglašivače – Alexa.com, svrstana je na 58. mjesto po čitanosti u Hrvatskoj.

Iako se rangiranje ne odnosi isključivo na portale već na sve pregledane stranice, čime se postiže puno realniji uvid, pozicioniranje našeg portala na 58. mjesto pokazuje kako je naš sadržaj u prosjeku 4 puta čitaniji od prvog konkurenta.

Alexa rank - Antena Zadar

Osim lokalnih, zadarskih portala, Antena Zadar uvjerljivo je najčitanija i među regionalnim konkurentima, primjerice Dalmaciji News ili Sibenik.in portalima.

Reducirana lista zadarskih portala, prema čitanosti, u konačnici izgleda ovako:

1. Antena Zadar
2. Zadarski.hr
3. 057info
4. Zadarski list
5. eZadar

6. Z NET

Iako smo od Alexe zatražili da u statistiku uvrsti i prikaže podatke za portale Kalelarga info, Zadar danas, ZD News i ostale lokalne, to nam nije pošlo po rukom zbog iznimno malog broja posjeta istih.

Osim ovih izvrsnih rezultata, iznimno smo zadovoljni i s 40 tisuća “lajkova” na Facebooku, kojeg je većina korisnika prepoznala kao izvrstan alat za brz pristup vijestima.

Kako bi zadržali lidersku poziciju i u narednim mjesecima, Antena Zadar akvizirala je neka od poznatijih novinarskih imena, te izmijenila pojedine članove uprave, što će uvelike pridonijeti kvaliteti sadržaja, koja se i do sada pokazala – izvrsnom. Upravo to pokazuje broj čitatelja koji raste iz mjeseca u mjesec.

Ostavi komentar koristeći Facebook