Čemeljić: “Šime Gligora je jedini spas za Kolan”

Sinoć su kolanske podružnice HDZ-a, HSP AS-a i kolanska Nezavisna lista mladih potpisali sporazum o suradnji koji im u Općinskom vijeću daje većinu od pet nad četiri mandata lokalnog HSS-a bivšeg načelnika Josipa Zubovića. Odlučan je to potez pred drugi krug izbora za načelnika Kolana u koji su prošli Zubović i HDZ-ov Šime Gligora koji uživa potporu širokog spektra političkih figura u Općini.

Sporazum Kolan HDZ-HSP AS-Nezavisna lista mladih

Potpora je stigla ne samo od stranaka koje sada čine većinu u Općinskom vijeću, već i od HSU-a koji nije uspio ući u novi sastav kolanske vlasti. Iz njihovih redova javio nam se naš već stari znalac Damir Čemeljić sa službenim stavom tamošnje podružnice “Umirovljenika”.

HSU podržava ovu akciju (op.a. potpisivanje sporazuma) jer je to jedini spas za Kolan. Šime Gligora, mlad i obrazovan čovjek, više nije samo kandidat HDZ-a, već je kandidat za sve nas, za promjene. Želim ga ovom prilikom i citirati i kazati “Kolan više nikada neće biti isti”, kazao nam je Čemeljić.

Čemeljić je usput pozvao i sve neodlučne birače da ne glasaju za Zubovića, već da svoj glas daju Gligori, obrazloživši svoj poziv ponajprije ekonomskim razlozima. Naime, uz Gligoru vjerojatnija je izgradnja poslovne zone koja nedostaje Općini, povlačenje novca iz EU i drugih fondova te ekonomski prosperitet Kolana. Dodao je i da Zubovića netransparentno vođenje Kolana nije dovelo nigdje pa glas za njega jednostavno nije logična opcija.

Sporazum HDZ, HSP AS, Nezavisna lista mladih Kolan

Drugi krug za izbor načelnika Općine Kolan održat će se u nedjelju, 3. travnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...