HSP AS: Darovali krv, pa dobivene bonove za hranu donirali Socijalnoj samoposluzi!

Ususret danu zaštitnika hrvatskoga naroda, blagdanu sv. Josipa, u sklopu korizmene akcije, predstavnici Kluba mladih starčevićanaca donirali su zadarskoj socijalnoj samoposluzi bonove za hranu koje su dobili prilikom organiziranja i održavanja velike humanitarne akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Spomenuti darivatelji krvi pokazali još jednom svoje veliko pravaško srce upravo poklonivši dobivene bonove u korist socijalno i materijalno potrebitih obitelji na području Grada Zadra i Zadarske županije, kako bi nadolazeće dane uskrsnih blagdana i oni mogli provesti u krugu obitelji za prikladnim blagdanskim stolom.

Time su predstavnici HSP AS organizirali “2u1” akciju: darivanje krvi i donaciju bonova.

Predstavnici Kluba mladih starčevićanaca Zadarske županije – četiri Josipa: J. Krpina, J. Verunica, J. Štokić i J. Gospić – kao idejni organizatori ove akcije ističu kako ususret svom imendanu nisu mogli poželjeti bolji i humaniji čin, nego pomagati i darovati svoje sugrađane. Ovom prigodom, na dan zaštitnika hrvatskoga naroda, sv. Josipa, okupili su oko sebe niz svojih imenjaka i prijatelja obilazeći i darivajući potrebite obitelji iz zadarske socijalne samoposluge.

Iz Kluba mladih starčevićanaca poručili su kako na taj način žele i ubuduće djelovati, jer samo kad se ljudi ujedine u dobroj namjeri, moguće je ostvariti promjene i poboljšanja u društvu. Također se žele zahvaliti pizzeriji “Pizzara” na sudjelovanju i pomaganju ove humanitarne akcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...