Karamarko fasciniran potencijalom Gaženice i poslovne zone Crno

Tomislav Karamarko je pred svečanu akademiju u povodu Dana Grada Obrovca odgovorio na neke novinarske upite, a najzanimljiviji su oni o njegovom viđenju Gaženice i poslovne zone Crno te o budućnosti i potencijalu istih. Karamarko za te lokacije ima samo riječi hvale te gaji veliki optimizam.

Bio sam na tim prezentacijama koje su izuzetno zanimljive. Rekao bih čak i atraktivne za strane investitore i pregovarače. Mislim da možemo biti optimisti i da pokazuju dobro volju da uđu u te projekte. Na nama je da investiranje učinimo lagodnim za ljude koji imaju novce. Ne smijemo ih zatrpavati raznim propisima, ali i lošom voljom. Ima puno primjera da neki, u državnim strukturama koje su trebale odraditi posao, naprosto nisu htjeli raditi. Mi smo za tih 4-5 projekata, kao i investitori, zainteresirani i ja sam optimist, rekao je Tomislav Karamarko za Zadarski list.

Ovakve dojmove prvi potpredsjednik Vlade RH dobio je prošloga tjedna na sastanku u Domu županije s kineskom delegacijom. Sastanku su, osim Karamarka, nazočili i Oleg Butković, ministar prometa, te naš župan Stipe Zrilić, Božidar Longin i drugi Božidar, Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...