Kraj produženog vikenda stvorio prometne gužve: Kod Sv. Roka kolona duga 8 km

Promet je na glavnim cestovnim pravcima srednje gust do pojačan, a povremena čekanja moguća su u trajektnim lukama i pristaništima, te graničnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom.

Zbog prometne nezgode na 58 km autoceste A3 između čvorova Ivanić Grada i Ježevo, u kojoj je sudjelovalo više vozila, u smjeru Zagreba, vozi se otežano. Upozoravamo vozače da nailaskom na mjesto nesreće smanje putnu brzinu i poštuju upute prometne policije i cestara!

Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. A zbog gustog prometa, između vijadukta Baričević i južnog ulaza u tunel Sv.Rok u smjeru unutrašnjosti vozi se usporeno u koloni dugoj oko 8 km. Mole se vozači da se pridržavaju ograničenja brzine kroz tunel Sveti Rok kako bi se izbjeglo nepotrebno usporavanje i dodatno otežavanje prometa!

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici i dijelu središnje Hrvatske, Hrvatskog primorja te Istre.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a ima je i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo2 i Kikovica.

Povodom blagdana Uskrsa, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas, 28. ožujka, od 14,00 do 23,00 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...